Ir al contenido principal

Tosta de salmón, gulas e ovo de paspallás

Ir a receita en castelán

Rápido e sinxelo. Acércovos un petisco moi saboroso para esta fin de semana.
Home non é para operación "bikini" que xa está encima, ten as súas calorías, pero é o que lle da o sabor.
Imos a procurar:

Pan
Gulas
Salmón afumado
Ovos de paspallás
Allo
Sal Maldón e aceite

Xa vedes que non hai cantidades, o número de comensais e quen as dita.
Cortamos o pan en rodelas e facemos no forno sen prequecer a 200º durante 5 ou 6 minutos.
Sacamos o salmón do seu envase e deixámolo atempar.
Facemos os ovos fritos e a continuación laminamos o allo e botámolo o aceite quente, sen deixar que se queime incorporamos as gulas. Damos unhas voltas e reservamos.
Poñemos sobre cada rodela de pan, salmón por riba gulas e para rematar o ovo frito. Salgamos e presentamos.
Ese sabor do aceite das gulas e do ovo frito, non ten prezo.