Ir a receita en castelán Como o tempo segue desta maneira, adem ais das legumes tamén ap etece unha crema. Sempre é un pouco máis lixeira e tamén é unha mane ira de introducir os ve xet a is e os seus sabores os má is cativos da casa. Ben , algún maior tam én necesita que ll o trituren todo. Unha receita moi si nxela e rápida, para a que necesitaremos : 1 c ebola grande 2 porros (a p arte branca) 450 grs de ceno ria 3 ou 4 patacas medianas Caldo de polo ou verduras Sal e aceite Picamos a cebola e os porros , e nun pouco aceite poñemos a sofritir . Se tedes tempo 15 ou 20 minutos a lume brando, sen que collan cor, vai a ser o fundamento da receita. Mentres lavamos , pelamos e picamos en dados as cenorias . Unha vez ben pochad a a ce bola e o porro, engadimos as cenorias e as patacas. Refogamo s o conxunto uns minutos. Cubrimos co caldo e salgamos, ollo se o caldo xa leva suficiente sal. Deixamos facer ata que a cenoria est ea tenra , uns 25 minutos (aprox). Re
Aprendemos xuntos.