Ir á receita en castelán Hoxe imos a meternos con unha sobremesa que resulta moi sinxela de facer. É esta unha receita para todos aqueles que toman queixo con marmelo como sobremesa. Como noutras ocasións non vou a poñer medidas, pois estas van a ir en función do gusto de cada un; máis marmelo ou máis queixo. Entón para proceder a elo necesitamos: Masa follada Queixo fresco Marmelo (de calidade) 1 ovo Azucre glas Poñemos a prequecer o forno a 200º. Estiramos a masa follada e cortamos tiras de un cm. (aprox) de ancho. Imos envolvendo as tiras nos tubos de facer as canas, pintamos con ovo e introducimos no forno, nun papel de forno uns 20 ou 25 minutos. Deixamos arrefriar e sacamos dos tubos. Mentres se fan as canas chafamos o marmelo cun garfo ate conseguir un crema suave, que imos a mesturar co queixo fresco. Obteremos unha pasta homoxenea que gardaremos nunha manga pasteleira na neveira. Co fin de que non se nos humedeza o follado, encheremos as can
Aprendemos xuntos.