Ir á entrada en castelán
- Pan para hamburguesas
- Chourizo parrillero
- Langostinos
- Queixo cheddar
- Pemento morrón
- Manteiga
- Rúcula
- Maionesa
- Ketchup
- Paprika
- Sal e pementa
Ó mellor chamarlle hamburguesa non é o máis correcto, pero a presentación é de tal.
Imos a darlle color, sabor e orixinalidade á tradicional hamburguesa. Con esta hamburguesa ides a sorprender a vosa familia ou amigos, polo toque de orixinalidade e mestura de sabores.
- Abrimos os panecillos, untamos ca manteiga e pasamos pola grella. Un par de minutos por cada lado.
- Pelamos os langostinos, cortamos o chourizo en rodelas e o pemento en tiras.
- Preparamos o prebe do seguinte xeito. Nun bol poñemos unhas culleradas de maionesa, ketchup, paprika e pementa. Damos voltas para que se mesturen ben as texturas e os sabores.
- Levamos as rodelas de chourizo e os langostinos á grella. Deixamos que se fagan, sen que se queimen. Uns dous ou tres minutos.
- Montamos poñendo un pouco de prebe no pan de base, unhas follas de rúcula, unhas tiras de pemento, rodelas de chourizo, queixo cheddar, langostinos e un pouco máis de prebe.
- Tapamos ca tapa de pan e inmediatamente á mesa.
Podedes acompañala con unhas patacas fritas. Tende en conta que é contundente.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.es
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito