Ir á receita en castelán
- Requeixo
- Queixo de untar
- Pemento roxo
- Pemento verde
- Cebola
- Cabaciña
- Migas de pan duro
- Touciño
- Allo
- Aceite de oliva
- Pementa branca
- Noz moscada
- Sal
Seguimos con cousas moi sinxelas, para o Nadal, e con produtos que case sempre andan pola nosa neveira e ó alcance de tod@s.
Mesturaremos algo tan clásico como o pisto e as migas, cunha mestura de queixo e requeixo.
- Preparamos a crema de queixo, mesturando o requeixo e o queixo crema (farémolo na proporción que mas nos guste), engadimos un belisco de pementa negra e outro de noz moscada. Reservamos.
- Picamos as verduras en anacos pequenos, salteamos nunha tixola. Salpimentamos e deixamos ó dente.
- Cortamos o pan, o allo e o touciño tamén en anacos pequenos. Fritimos ata que estean dourados e pasamos a un papel de cociña.
- Enchemos os nosos chupitos cun fondo da crema de queixo, engadimos un pouco de pisto e por riba as migas. Podemos engadir un pouco de ceboliño.
Como vedes máis sinxelo non pode ser e a mestura vai a ser do gusto da vosa mesa. Pódese tomar atempado, co cal pódese adiantar a súa preparación.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.es
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito