Ir á receita en castelán
- Obleas de empanadilla
- 1 lata de zamburiñas en prebe de vieiras
- 1/4 de pemento roxo
- 1/4 de pemento verde
- 1/4 de cebola
- 1 dente de allo pequeno
- Aceite de oliva
- Sal
Volvemos ca cociña con conservas e neste caso cunha saborosa receita con zamburiñas.
Imos a facer unha empanada un pouco peculiar, pero ca que de seguro ides a sorprender na vosa mesa.
- Cortamos en rectángulos as obleas. Fritimos uns segundos e reservamos.
- Cortamos en anacos pequenos as verduras e sofritimos. Cando as verduras estean a punto, engadimos o prebe das zamburiñas. Damos unha volta e retiramos do lume.
- Para presentar a nosa empanada, poñemos sobre unha base de oblea fritida o sofrito feito, por riba unhas zamburiñas e tapamos a nosa empanada con outra oblea fritida.
Xa vedes, sen complicacións, de execución rápida e de presentación que vos vai a deixar quedar moi ben.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.es
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito