Ir á receita en castelán
Que tal estades co "síndrome post-vacacional", pois imos a facer unha receita moi sinxela para non poñernos dos nervios.
- 200 grs de espaguetini
- 250 grs de peituga de polo
- 100 grs de champiñóns
- 1/2 pemento vermello
- 1/2 cebola morada
- 1/2 porro
- Prebe de soia
- Aceite de oliva
- Sal e pementa
Que tal estades co "síndrome post-vacacional", pois imos a facer unha receita moi sinxela para non poñernos dos nervios.
En poucos minutos e case sen darnos conta, xa teremos feito o noso prato.
- Cortamos o pemento en dados, a cebola en plumas, cortamos a parte branca do porro, laminamos os champiñóns e cortamos en tiras o polo.
- Poñemos o wok ó lume, cun bo chorro de aceite, e pasamos uns tres minutos o pemento e o porro.
- Pasado o tempo incorporamos os champiñóns e deixamos facer outros tres minutos. Incorporamos a cebola e deixamos facer o mesmo tempo.
- Engadimos o polo e refogamos ate que cambie de cor. Engadimos o prebe de soia (ó gusto) e mesturamos ben.
- Mentres estamos a facer a preparación anterior, cocemos os espaguetini segundo indique o fabricante.
- Mesturamos todo e servimos quente.
Xa vedes que non vos mentín no fácil e rápido. Ides a levar a vosa mesa un rico sabor oriental.
Nota:
Como me interesan os vosos comentarios e me gustaría responder
directamente, vos agradecería que os comentarios ou consultas as fagades
por un destes dous camiños:
No correo: olivarela@hotmail.es
No Facebock: http://www.facebook.com/boproveito